Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

 

 

A solymári Hunyadi Mátyás Német Nemzetiségi Általános és Művészeti Alapiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat szeretettel várja a leendő első osztályos tanulókat, akik a 2011/12-es tanévben kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat.

            Azért, hogy könnyebb legyen a választás a különböző lehetőségek közül, szeretnénk több alkalmat biztosítani a pedagógusok, a gyerekek és a szülők együttes találkozására.

 

2011. január 25-én(kedd) 16.30-tól a Lustige Zwerge óvodában,

január 26-án(szerda) 16.30-tól a Kék Ovi tornatermében tájékoztatjuk a szülőket a választható tanítási programokról. Bemutatjuk iskolánkat, a leendő elsős tanító néniket, valamint a művészeti képzés és sporttevékenységek lehetőségeit. Azok a szülők, akiknek gyermeke másik óvodába jár, a két időpont közül tetszés szerint választhatnak.

 

2011. február 5-én(szombat) 9 órától „Iskolahívogató” címmel játékos foglalkozást szervezünk a leendő elsősöknek és szüleiknek az A épületben (Templom tér), ahol az iskola sajátosságainak bemutatására (angol, német nyelv, tánc- és zeneoktatás) is sor kerül.

 

2011. február 24-én (csütörtök)8 órától 11 óráig Nyíltnap lesz az iskola B épületében (Bajcsy Zs. út) a szülőknek, ahol a leendő első osztályos tanítónők, illetve nyelvtanárok (angol, német) által tartott órákat nézhetik meg.

 

2011. március 5-én(szombat) 9 órátólismét játékos foglalkozás lesz a leendő elsősöknek az A épületben, ahol a gyerekek 3x20 perces színes foglalkozások keretében megismerkedhetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

 

A beíratás időpontja:

2011. március 24. (csütörtök) 8 és 18 óra között

2011. március 25. (péntek) 8 és 16 óra között

A beíratás helye:

Az iskola A épülete (Solymár, Templom tér 26.) tetőtéri kamaraterem

 

Kérjük, szíveskedjenek magukkal hozni:

  • a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, TAJ kártyáját, lakcímkártyáját
  • a szülő személyi igazolványát, lakcímkártyáját
  • óvodai szakvéleményt gyermekükről

 

Ha bármilyen kérdésük lenne, az igazgatóhelyettesek a 06-26-560-813-as telefonszámon készséggel állnak rendelkezésükre.

 

Kérjük a szülőket, éljenek a felkínált lehetőségekkel, hogy gyermekük részére a legjobb megoldást választhassák.

 

Solymár, 2011. január 11.

 

Marlokné Cservenyi Magdolna

        igazgató